Ce este SOLARINO ?

Un produs conceput si dezvoltat  100% in  ROMANIA. 

Solarino este un  sistem de automatizare SMART pentru solarii si sere ce poate controla motoarele de deschidere a ferestrelor sau foliei, irigatie, umbrire si ventilatie. Este un sistem de automatizare in legumicultura ce acopera o  mare parte din nevoile de automatizare a unui solar de legume.

Sistemul functioneaza in mod automat sau controlat din telefonul mobil, computer sau tableta.

Solarino este un ansamblu format din  modul SMART ce se instaleaza in sera, plus aplicatie compatibila cu orice echipament mobil, telefon, tableta sau  computer.

Solarino este un sistem de control flexibil, modular ce poate fi configurat sa gestioneze un numar nelimitat de solarii si sere. Pentru solutiile personalizate si orice alt model de automatizare cu control de la distanta contactati-ne.

Mai jos aveti link-uri catre modulul DEMO, produse si catre site Mobilecontrol srl, dezvoltatorul solutiei.

De ce Solarino?

Asigura plantelor un climat controlat  si protejeaza solarul de intemperii devastatoare.

Control deplin de pe telefonul personal in timp real. Alarmare in caz de probleme pentru versiunile Connect Expert PLUS.

Ai un istoric precis a parametrilor din solar, lucru de mare ajutor in prognoza actiunilor din anii ce or sa vina.

Poti dormi mai mult duminica dimineata, chiar daca soarele a rasarit de mult. Solarino are grija sa deschida aerisirile.

Poti merge la piata cu legumele si nu trebuie sa-ti faci griji daca a inceput furtuna care poate sa-ti distruga folia, solarul  si cultura. Solarino are grija sa ia decizii in lipsa ta.

Poti sa stii permanent de oriunde,  in ce stare sunt solariile pe camp. Solarino iti afiseaza in timp real ce se intampla acolo.

De ce merita investit in Solarino ?

Solarino se amortizeaza in scut timp. Isi amortizeaza investitia prin faptul ca nu mai platesti lunar pe cineva sa actioneze, deschideri, irigatie, umbrire. Acea persoana poate sa se ocupe de acum de alte lucruri mult mai importante in solar.

Solarino se poate plati intr-o singura zi in care furtuna a lovit solarul iar tu nu erai acolo sa-l inchizi. Un solar devastate de vant, poate costa pretul a 10 SOLARINO.

Solarino costa cat o recolta de tomate distrusa de faptul ca omul de serviciu a uitat dimineatza sa deschida aerisirile.

Solarino  creeaza conditii optime in solar, protejeaza de ploi acide si ceata care maneaza plantele. Diferenta dintre o planta sanatoasa si una bolnava inseamna profit majorat in buzunarul fermierilor.

Solarino Connect este ideal pentru fermierii care doresc sa aiba un istoric al parametrilor solarului / serei.