Ai o gradina undeva la tara si nu esti acolo zi de zi sa poti iriga? Pleci in concediu si nu are cine sa-ti ude florile de pe balcon?

Ei bine, Solarino propune o solutie foarte interesanta, anume, temporizatorul automat care deschide vana chiar si la presiune zero (cele mai multe temporizatoare necesita o presiune minima de deschidere). Intrarea robinetului inteligent se poate conecta la un bazin sau rezervor, situat mai sus decat zona de irigat deci nu este musai nevoie sa-l conectam la o ciusmea, astfel putem evita evenimente neplacute ce se pot intampla in lipsa noastra (o avarie pe circuitul de apa). Conectarea se face prin conector 3/4 din PVC, etansat cu garnitura de cauciuc. Iesirea robinetului se poate conecta la un circuit de irigatie cu picatura, astfel putem face o irigatie eficienta, pe timp de noapte, fara a irosi apa.

Vana este actionata cu 2 baterii care pot sustine intreg sezonul de vara.

Constructia robusta, din matrial ABS, permite amplasarea acestui robinet chiar si expus la intemperii, intrega parte de control si baterie fiind protejata prin etansari cu garnitura de cauciuc.

Robinetul poate fi utilizat cu succes atat in spatii inchise (solarii, balcon, etc) cat si in spatii deschise.


solarino

Solarino este productor de echipamente pentru automatizari in agricultura si nu numai.